Znate li tko stoji iza glasa poznatih hrvatskih reklama i crtića? Sigurno ste je čuli

Screenshot: Facebook

GLAS hrvatske glasovne glumice i glazbenice Jelene Majić Juranović sigurno ste više puta u životu čuli. Ako ste se nekada pitali čiji glas čujete u poznatim hrvatskim reklamama, evo vam odgovora. Jelena je objavila video u kojemu je navela najpoznatije reklame i crtiće u kojima je dala svoj glas.

"Video je napravljen kao presjek raznih voice over projekata koje sam imala priliku snimati u suradnji sa svojim dragim kolegama i suradnicima. Kroz par dana izlazim s nečim na čemu sam dugo radila. Stay tuned", napisala je. 

POGLEDAJTE MOJ SHOWREEL VIDEO!!! 🗣🔊 Video je napravljen kao presjek raznih voice over projekata koje sam imala priliku snimati u suradnji sa svojim dragim kolegama i suradnicima. ❤️ Kroz par dana izlazim s nečim na čemu sam dugo radila. Stay tuned! 🥳🙌😉 #showreel #voiceover #jayvoiceover #singing

Objavljuje Jelena Majic Juranovic u Utorak, 7. veljače 2023.

Jelena je svoj glas, između ostalog, dala u reklamama za Primu, Milku, Cedevitu te u crtićima kao što su Štrumfovi te Sammy i prijatelji.

Jelena je hrvatska glazbenica koja je u braku s Darkom Juranovićem, nekadašnjim članom ET-ja. Prije pet godina zajedno su snimili pjesmu Ljubav najbolje zna, a njihov prvi singl bio je Jedan dan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.