Anne Hathaway plijeni pažnju svojim crvenim usnama, a sada znamo koju nijansu koristi

Foto/Screenshot: TikTok/nordstrom.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ANNE Hathaway nedavno je otkrila što sve nosi u svojoj torbici, a jedan proizvod posebno je privukao pažnju – njen crveni ruž. Poznata po svojim zanosnim crvenim usnama, Anne uvijek izgleda elegantno i stylish, a sada znamo i koju nijansu koristi.

@annehathaway

What’s in my bag? Red lipstick and a plan 💄 📝 Don’t forget to check out iamavoter.com 🇺🇸

♬ original sound - Anne Hathaway

U videu je spomenula da je tog dana nosila crveni ruž, ali nije otkrila koji se proizvod krije iza njenog prepoznatljivog izgleda. Srećom, jedan od njezinih obožavatelja uspio je uočiti nijansu i otkrio da se radi o ružu Westman Atelier u nijansi Pip.

Lip Suede mat ruž, Westman Atelier, 47.62 eura

Crveni ruž joj uvijek daje elegantan izgled

Osim crvenog ruža, Anne u torbici ima i druge proizvode, kao što su hidratantni balzami i korektori, koji joj pomažu da uvijek izgleda svježe.

Annein crveni ruž postao je njen zaštitni znak. Bez obzira radi li se o crvenom tepihu ili opuštenim izlascima, ovaj ruž joj pomaže da uvijek izgleda elegantno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.