Ovi dodaci za kuhinjske ladice hit su na TikToku, jasno je i zašto

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ORGANIZIRANA kuhinja olakšava svakodnevne zadatke i čini pripremu obroka jednostavnijom i bržom. Kad su namirnice, posuđe i uređaji na dohvat ruke i na svom mjestu, smanjuje se nepotrebno trošenje vremena i energije, a sam proces kuhanja postaje učinkovitiji i ugodniji.

Jedna od glavnih prednosti organizirane kuhinje je ušteda vremena. Uz jasno raspoređene predmete, izbjegava se dugotrajno traženje potrebnih stvari, a kuhinja ostaje uredna. Pravilno složene police i ladice pružaju bolji pregled uređaja i namirnica.

Organiziranost također olakšava održavanje čistoće i higijene. Kad svaki predmet ima svoje mjesto, radne površine se lakše održavaju urednima. Organizacija kuhinje ne zahtijeva složena rješenja ili prevelike troškove.

Funkcionalnost je ključna

Funkcionalnost je ključna - jednostavni dodaci, poput organizatora za ladice, mogu značajno poboljšati organizaciju kuhinje. Jedan od takvih organizatora postao je pravi hit na TikToku. Korisnici ističu da je idealno rješenje za duboke ladice. 

Tiktokericu Maid by Nature izluđivale su duboke ladice u kojima je njezino posuđe djelovalo nabacano i neuredno. Nabavom rupičastih ploča, koje su zapravo organizatori za ladice, prostor je postao puno uredniji.

@maidbynature These deep kitchen drawers have been a nightmare ever since we moved in...but not anymore! See what I used to clean and organize what I thought was impossible! #kitchendrawerorganization #drawerorganization #cleaningtips #cleaninghacks #cleaning ♬ original sound - Maid by Nature

Ovakve pregrade olakšavaju prilagodbu ladica sadržaju te se mogu koristiti za tanjure, lonce, tave, poklopce i posude za hranu.

Tiktokerica iza profila Home Sweet Home koristi spomenute pregrade za organizaciju dubljih ladica, u kojima slaže čaše, tanjure, posude i ostalo posuđe. U plićim ladicama koristi plastične organizatore različitih veličina, dok u ormarićima koristi produljive organizatore za tave i poklopce. 

@home.swee.home Cheat sheet at the end! #kitchen #kitchendesign #home #homeowner #reno #interiordesign #inspiration #homeinspo #renovation #renovationideas #sgreno #drawers #foryoupage #fyp ♬ Cuddle - Oneul

Evo što vam treba za uredne kuhinjske ladice i ormariće

U nastavku smo izdvojili sve što vam je potrebno za organizirane kuhinjske ladice i ormariće. 

Organizator za ladice, set od 2, 24.99 eura
Set organizatora za ladice, Amazon, 18.99 eura
Organizator poklopaca, Amazon, 7.34 eura
Joseph Joseph produljivi organizator lonaca i poklopaca, Amazon, 31.37 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.