Seiko predstavio satove nadahnute poznatim koktelom

Foto: seikowatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEIKO je predstavio novu limitiranu seriju Presage satova Cocktail Time u suradnji s poznatim STAR BAR-om iz Tokija. Inspirirani koktelom Night-Time Tokyo, ovi satovi dolaze u dvije veličine. Satovi kombiniraju eleganciju s funkcionalnošću, a namijenjeni su ljubiteljima sofisticiranog dizajna.

Svaki sat imat će ugraviran serijski broj

Veći model, Seiko Presage Cocktail Time STAR BAR Limited Edition SRPK93, ima promjer od 40.5 mm i koristi automatski mehanizam Caliber 4R35 s rezervom snage od 41 sat. Izrađen je od nehrđajućeg čelika, ima Hardlex staklo i prozirni poklopac kućišta te je vodootporan do 50 metara.

Manji model, Seiko Presage Cocktail Time STAR BAR Limited Edition SRE015, ima promjer od 30.3 mm i automatski mehanizam Caliber 2R05 s rezervom snage od 40 sati. Opremljen je posebnim Hardlex staklom s motivom sličnom dijamantima, a kućište je također od nehrđajućeg čelika s čvrstim poklopcem.

Oba modela imaju sivi teksturirani brojčanik s gradijentom koji je tamniji uz rubove te zlatne kazaljke i oznake sati. Satovi koriste klasičan dizajn s prikazom datuma. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika.

Veći sat bit će proizveden u 9000 primjeraka, a bit će dostupan po cijeni od otprilike 493 eura. Manji sat bit će proizveden u 6000 primjeraka i bit će dostupan po cijeni od otprilike 582 eura. Svaki će sat imati ugraviran serijski broj. Satovi će biti dostupni za kupnju od listopada, a više možete doznati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.