Zara je u prodaju vratila svoju najprodavaniju bundu i, naravno, već je rasprodana

Foto/Screenshot: zara.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je ponovno u svoju ponudu uvrstila jedan od najtraženijih modela prošle godine, a riječ je o kratkoj bež bundi od umjetnog krzna. Ova jakna, koja je prošle sezone zavladala društvenim mrežama, ponovno je dostupna po cijeni od 89.95 eura.

@bethanoxleyy Insane!!!! #zaracoat #zarahaul #zaranewin ♬ гламур - y o u b s t u d i c h k a
@nadin.0001 Zara did it again 😍 Fut coat season ✨🩶 new ref: 4360/246 Знову відшили бестселер🤌🏻 Якість топ, рекомендую @ZARA #furjacket #jacket #fallfashion #fallaesthetic #zarahaul #zaraoutfit #zara #zaranew2024 #autumnfashion #zaranew2024 #zarabikerjacket #coat #jacketzara #newzara #баєрукраїна #зараукраїна #fauxcoat ♬ suono originale - ♪ 𝖑𝖞𝖗𝖞𝖈𝖘𝖘 ♪
@jana.bergmoser run before it‘s sold out again!🤍 #zara #shopping #newin #fall #fauxfur #jacket #fyp ♬ гламур - y o u b s t u d i c h k a

Lako se kombinira s raznim odjevnim komadima

Ova bunda je posebna zbog svog velikog ovratnika i meke tkanine koja pruža udobnost i stil u isto vrijeme. Savršeno se uklapa u različite kombinacije, a mnoge influencerice je rado nose u svojim svakodnevnim outfitima. Njezina svestranost omogućava lako kombiniranje s raznim odjevnim komadima, od traperica do haljina.

Jakna od umjetnog krzna, 89.95 eura

Zara je uspješno potvrdila status ove bunde kao bestsellera jer je u samo nekoliko dana nestala s web shopa. Međutim, ne trebate se brinuti – zalihe će se uskoro obnoviti. Jakna ima duge rukave, prednje džepove, kombiniranu podstavu i kopčanje skrivenim gumbima sprijeda, što je čini savršenim dodatkom za svaki zimski outfit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.