"Curo, to je Shein, ne Dior": Posjetila fizičku Shein trgovinu i razočarala se

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je Shein prvenstveno poznat kao online trgovina, tvrtka je počela otvarati i fizičke trgovine. Većinom su to privremene pop-up trgovine koje se otvaraju na raznim lokacijama širom svijeta, uključujući Europu, Sjedinjene Američke Države i Aziju.

Osim privremenih trgovina, Shein je otvorio i nekoliko stalnih fizičkih trgovina. Jednu od njih posjetila je tiktokerica Beate Zorgevica, koja je podijelila svoje iskustvo. Iako je bila uzbuđena zbog posjeta, na kraju je bila razočarana izgledom i ponudom u trgovini.

@becukss Expectation VS reality #sheinstore #albania #vlore #vlorealbania🇦🇱 #trip #fyp #albania🇦🇱 #latvian #albaniashein #expectationvreality #albaniatrip #sheinshopping #latvia #latvia🇱🇻 ♬ original sound - Our Awesome World 🌎

Video je prikupio 9 milijuna pregleda

Posjetila je Shein trgovinu u Albaniji i u videu pokazala svoje iskustvo. Trgovina nije bila baš uredna, a odjeća je bila neorganizirano poslagana, što je stvaralo dojam kao da je riječ o (neurednom) outletu. 

Njezin video prikupio je preko 9 milijuna pregleda i mnoštvo komentara. "Ovo je upravo ono što bih očekivala od Sheina", "Shein trgovina u Dubaiju je baš lijepa", "Mogli su barem organizirati stvari", "Izgleda kao hrpa povrata", "Što si očekivala?", "S razlogom je jeftino", "Izgleda kao second-hand", "Curo, to je Shein, ne Dior", "Vjerojatno je ovo sve što kupci vrate", "Radije kupujem online".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.