Želimo sve: Jedna od najbolje odjevenih žena lansirala je svoju modnu kolekciju

Foto: Instagram/wardrobe.nyc

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI je smatraju jednom od najbolje odjevenih žena, a sada je britanska glumica i model Rosie Huntington-Whiteley odlučila podijeliti svoj stil s drugima. U suradnji s brendom Wardrobe NYC Rosie je predstavila vlastitu modnu kolekciju koja je odmah privukla pažnju.

Za sve koji vole jednostavan i elegantan stil

Ova kolekcija je savršena za sve koje vole elegantan i jednostavan stil. Sadrži bezvremenske komade poput klasičnih kaputa, haljina i poslovnih hlača. Ovi komadi su odlični za različite prigode, bilo da idete na posao ili u izlazak s prijateljima.

Jedna od najboljih stvari u ovoj kolekciji je to što se lako kombinira s onim što već imate u ormaru. Rosie pokazuje da možete izgledati elegantno i stylish bez previše kompliciranja. 

U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita, a cijelu kolekciju možete vidjeti na službenoj stranici Wardrobe NYC.

Haljina, 700 eura
Mini suknja, 750 eura
Hlače, 1100 eura
Blejzer haljina, 1900 eura
Suknja, 950 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.