Stigla je Ninja prijenosna friteza na vrući zrak. Ljudi pišu: "Genijalno"

Screenshot/Foto: TikTok/ninjakitchen.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND kućanskih uređaja Ninja predstavio je novi kuhinjski uređaj pod nazivom Ninja Crispi. Tvrtka ovaj uređaj opisuje kao "prenosivi sustav za kuhanje koji omogućuje snagu standardne friteze u kompaktnom obliku".

>> Poznata marka kuhinjskih uređaja ima novi hit: "Aparat mojih snova"

Ninja Crispi je mali, prenosivi kuhinjski uređaj koji funkcionira kao friteza na vrući zrak, ali s dodatnim praktičnim funkcijama. Za razliku od klasičnih friteza na zrak, Crispi je dizajniran tako da se može lako nositi bilo gdje - u ured, na put ili koristiti kod kuće - zahvaljujući svojoj kompaktnoj i laganoj izvedbi.

@ninjakitchen 🚨 NEW NINJA ALERT 🚨 Meet the Ninja CRISPi™. Prep it. Crisp it. Serve it. Store it. Re-crisp it. 🔁 All in one portable cooking system. 🔥 Shop now – 🔗 in bio. #NinjaCRISPi ♬ original sound - Speedy Songsz

Kuhanje, zagrijavanje i podgrijavanje hrane

Uređaj omogućuje kuhanje, zagrijavanje i podgrijavanje hrane u staklenoj posudi koja je sigurna za pranje u perilici posuđa. Time se štedi vrijeme, smanjuje količina posuđa koje treba prati te olakšava priprema hrskavih jela.

Sustav se sastoji od dvije staklene posude u kojima se hrana može pripremati, kuhati, posluživati ili pohranjivati, dva poklopca i Ninja Crispi PowerPoda, koji se pričvršćuje na staklenu posudu za kuhanje ili podgrijavanje hrane.

@ninjakitchen Replying to @Kymmie Riley The Ninja CRISPi™ is perfect for all your cooking needs.👌 #NinjaCRISPi ♬ original sound - Ninja Kitchen

Purvin Shah, izvršni potpredsjednik globalnog razvoja proizvoda u SharkNinji, istaknuo je kako su, u odgovoru na frustracije potrošača vezane uz kuhanje i ostatke hrane, stvorili jedinstveno rješenje koje proširuje mogućnosti klasične friteze na vrući zrak:

"Ninja Crispi omogućuje zaposlenim roditeljima, studentima i ljubiteljima pripreme obroka jednostavno pripremanje, posluživanje, pohranjivanje i podgrijavanje obroka i zalogaja uz jedan prenosivi uređaj, štedeći pritom vrijeme, smanjujući količinu posuđa, otpad od hrane i potrebu za plastičnim posudama."

Dolazi s dvije staklene posude - većom i manjom

Kao što je navedeno, Ninja Crispi dolazi s dvije posude - jednom većom od 4 litre i manjom od 1.5 litara. Obje posude izrađene su od prozirnog stakla i kompatibilne s Power Podom, koji se može pričvrstiti na bilo koju od njih, ovisno o količini hrane koja se priprema.

Power Pod automatski prepoznaje veličinu posude i prilagođava temperaturu kuhanja. Zrak zagrijan do 230°C ravnomjerno cirkulira kako bi hrana postala hrskava. Posude su opremljene nepropusnim poklopcima bez BPA.

@ninjakitchen Nothing like ✨crisp✨ ASMR. Welcome to your all-in-one portable cooking system. #NinjaCRISPi ♬ original sound - Ninja Kitchen

Ninja Crispi ima četiri načina kuhanja: maksimalno hrskanje, pečenje, friteza na zrak i podgrijavanje. Način rada za maksimalno hrskanje koristi najvišu temperaturu kako bi hrana dobila savršenu hrskavu koricu, što je idealno za prženje krumpirića ili pohanih jela.

Prema brendu, Ninja Crispi omogućuje kuhanje manjih porcija za jednu osobu, ali i pripremu većih obroka za obitelj, uključujući pečenje cijelog pileta. Uređaj je dovoljno velik da nahrani do šest osoba, što ga čini praktičnim za svakodnevne obroke i obiteljske večere.

@ninjakitchen Replying to @Liv Yes, the Ninja CRISPi™ accessories are dishwasher safe. 🫧#NinjaCRISPi ♬ original sound - Ninja Kitchen

"Ovo je potreba"

"Genijalno", "Ovo je potreba", "Napravite uređaj koji može sve, nemam više mjesta u svom stanu za sve Ninja uređaje", "To je dakle prijenosna friteza na vrući zrak?", "Još jedan uređaj koji moram kupiti. U ovom trenutku moja kuhinja se pretvorila u Ninja kuhinju", "Prestanite, nemam mjesta u svojoj kuhinji za još jedan Ninja uređaj", "Ovo je zapravo odlično", samo su neki od komentara na TikToku na Ninja novitet. 

Na američkom tržištu cijena iznosi 160 dolara, dok za europsko tržište još nije poznata. Očekuje se da će se uskoro pojaviti u europskim trgovinama, kao i na Amazonu, pa će se i cijena u eurima uskoro doznati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.