Zaljubili smo se u ovaj set posteljine iz Zara Homea

Foto: zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO želite osvježiti izgled svoje spavaće sobe i dodati joj dašak elegancije, Zara Home ima savršeno rješenje - novu posteljinu sa životinjskim uzorkom koja izgleda predivno.

Animal print je već neko vrijeme hit u modnom svijetu, a sada isti trend možete unijeti i u svoj dom. Ova posteljina izrađena je od kvalitetnog pamučnog satena s 300 niti, što znači da nije samo lijepa već i izuzetno mekana i udobna za spavanje.

Navlaka za poplun 

Dolazi u više veličina

Cijene navlaka za poplun variraju od 59.99 eura do 89.99 eura, ovisno o veličini kreveta, pa možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara. Osim navlake za poplun, u ponudi je i ravna plahta s istim motivom, koja se savršeno slaže s ostatkom seta. Njezina cijena se kreće od 38.99 eura do 59.99 eura.

Ravna plahta 

Jastučnice iz iste kolekcije dolaze po cijeni od 34.99 eura, a izrađene su od istog, kvalitetnog pamučnog satena.

Jastučnica od pamučnog satena
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.