Apple Diagnostics od sada je dostupan u Europi

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE je u kratkom priopćenju najavio kako Apple Diagnostics stiže u EU. U pitanju je softverski alat koji korisnicima omogućuje dijagnosticiranje problema s Appleovim uređajima, testiranje funkcionalnosti dijelova i identificiranje dijelova koji možda trebaju popravak.

Sustav je sad dostupan u 33 zemlje

Apple Diagnostics sad je dostupan u 32 europske zemlje, uključujući i Hrvatsku. Diagnostics je pokrenut u SAD-u u prosincu 2023., a korisnicima daje mogućnost da testiraju proizvode i provjere jesu li njihovi dijelovi funkcionalni. Ako postoji problem, Diagnostics pomaže u identifikaciji dijelova koje je možda potrebno popraviti.

Diagnostics je dio Appleovih kontinuiranih napora da produži vijek trajanja Appleovih proizvoda, a uz pomoć ovog alata korisnici će znati postoji li uopće problem s uređajem i je li on rješiv, odnosno koje je dijelove potrebno zamijeniti. Provjera problematičnog uređaja može se izvršiti na drugom kompatibilnom uređaju.

Apple Diagnostics podržava iPhone, Mac i Studio Display uređaje u ukupno 33 zemlje i na 24 jezika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.