Pozdravite se s ispucalim petama: Dermatologinja otkriva jednostavan trik

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DERMATOLOGINJA dr. Adel na TikToku je otkrila kako se riješiti suhih i ispucalih peta kod kuće te uživati u glatkim i njegovanim stopalima. "Vrlo je jednostavno", navela je na početku videa koji je pregledan preko 800 tisuća puta u tjedan dana. Prvi korak je namočiti stopala u toplu vodu 15 do 20 minuta. 

Ovaj korak je nužan da bi se koža omekšala. Zatim slijedi drugi korak - nanošenje izdašnog sloja urea kreme. "Taj sastojak će omekšati tvrdu kožu", istaknula je. Za zadnji korak je navela da možda zvuči ludo, ali vrijedi je poslušati ako želite imati najmekša stopala. Naime, treba posegnuti za prozirnom folijom i omotati stopala.

"Ovo će promijeniti vaš život"

@aamnaadel derm routine for the SOFTEST feet 🦶🎀💞 bye calluses 👋🏼 #dermatologist #dradel #skintok #skincareroutine #skincare #feetcare #crackedheelstreatment #callus #callusremoval #feet #foryou #fyp #summer #sandal #footcare #pedicure #skinhacks #summerfeet ♬ original sound - Dr Adel | Dermatologist

Nakon toga savjetuje oblačenje čarapa i odlazak na spavanje. "Probudit ćete se s najmekšim i nahranjenim stopalima kao nikada u životu", zaključila je i dodala da ovaj postupak treba ponavljati nekoliko puta tjedno. "Ovo će promijeniti vaš život."

"Hvala ti na savjetima", "Hvala ti", "Da, ovo funkcionira", "Genijalno", "Jedva čekam isprobati ovo", "Ovo je upravo ono što mi je trebalo, hvala ti",  "Isprobat ću ovo", neki su od komentara ispod videa.

40% Urea krema, Amazon, cijena na sniženju je 9.98 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.