Jennifer Aniston opsjednuta je ovom maskom za obnavljanje kose

Foto: Shutterstock/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Aniston, ikona stila i zvijezda koja nas već desetljećima osvaja svojim talentom i izgledom, uvijek je bila poznata po svojoj besprijekornoj kosi. Njezin dugogodišnji prijatelj i frizer Chris McMillan u intervjuu za Vogue 2023. otkrio je koji proizvod je ključan u njezinoj rutini njege kose.

Jennifer koristi masku za kosu Living Proof Repair jednom tjedno kako bi njezina kosa zadržala svoj prepoznatljivi sjaj. Ova maska ističe se po tome što je bez parabena, silikona i sulfata.

Living Proof Restore Repair Mask 200 ml, 33.60 eura

Dubinski regenerira kosu čineći je zdravijom i čvršćom

Tretman za kosu Living Proof Repair ima bogatu formulu koja obnavlja pramenove i zaglađuje kovrče. Dubinski regenerira kosu čineći je zdravijom i čvršćom. Zahvaljujući mješavini ulja, ova maska obnavlja oštećenu kosu i štiti je od ispucalih vrhova.

Living Proof Repair maska apsolutni je must-have za sve koji žele kosi podariti holivudski sjaj. Uz cijenu od 33.60 eura, ovaj proizvod jednostavno morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.