Ovaj će vam uređaj biti spas ako često ustajete po noći

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO često ustajete po noći, a dosta vam je paljenja svjetla koje vas samo razbudi, postoji alternativa. Manje lampe koje reagiraju na pokret upalit će se kad ustajete, a ugasiti čim legnete, a samo svjetlo neće biti jako, već toliko lagano da vas ne razbudi.

"Trebam ovo"

Tiktokerica Tina (@tinasvideodiary) je pokazala kako takva svjetla koristi ne samo na rubu kreveta već i u ormaru. Svjetla se postavljaju bez potrebe za bušenjem zida ili drveta.

@tinasvideodiary my new favorite bedroom lights from amazon🙈 #ezvalo #amazonfinds #amazonmusthaves #ambientlighting #amazonhome #unboxing #kpoproom #pinterest #aesthetic #cozyathome #nightroutine #fyp ♬ love maybe nightcore - kpop speed up songs
@miya0867 Is this the bedroom lighting effect you want #foryou #striplightfactory #lightingdesign #starrylight ♬ original sound - Lighting designer Miya

"Sve je to super dok se svjetlo u ormaru samo ne upali po noći", "Ovo je zapravo jako slatko", "Imam ovakva svjetla", "Trebam ovo jer ne mogu spavati bez svjetla, ali često su prejaka", "Što ako se upali samo od sebe?" neki su od komentara.

Na Amazonu smo pronašli LED trake koje počnu svijetliti kad detektiraju pokret, a mogu se diskretno uklopiti u prostor.

LED ljepljiva traka sa senzorom, Amazon, 17.99 eura

Na Temuu smo sličan proizvod pronašli po sniženoj cijeni. U ovom slučaju u pitanju nije traka, već nešto veća svjetiljka koju također možete zalijepiti na dno kreveta.

LED svjetlo sa senzorom pokreta, Temu, cijena na sniženju je 2.30 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.