Gradić se pohvalio dolaskom zvijezde Milana. On se odmah odselio kad je to vidio

Foto: EPA

NAPADAČ Milana Alvaro Morata najavio je selidbu iz Corbette, gradića blizu Milana, jer smatra da mu je gradonačelnik narušio privatnost. Najavio je selidbu svoje obitelji nakon što je gradonačelnik Corbette Marco Ballarini objavio kako se napadač Milana seli baš u njegov grad, koji ima oko 18 tisuća stanovnika. 

Ballarini je aktivan na društvenim mrežama, ima više od 20 tisuća pratitelja na Instagramu i mislio je valjda da će ova objava biti zabavna njegovim pratiteljima. No postigao je kontraefekt i kapetan španjolske reprezentacije rekao mu je da se seli. Morata je odmah na društvenim mrežama objavio:

"Dragi gradonačelniče, hvala Vam što ste mi narušili privatnost. Srećom, nemam vrijednih stvari u ovoj kući. Nemam više sigurnost koju sam imao dosad. Mislio sam da će mi Corbetta dati privatnost, ali sam prisiljen odseliti se jer Vi ne znate koristiti društvene mreže kako biste zaštitili svoje građane."

Kapetan prvaka Europe, osvajao s Realom, Juventusom i reprezentacijom

Alvaro Morata (31) stigao je u Milan ovog ljeta, nakon što je kao kapetan predvodio Španjolsku do naslova prvaka Europe. Ove je sezone u šest utakmica zabio dva gola. Iza njega je uspješna karijera, u kojoj je igrao za Real Madrid, Juventus i Atletico Madrid. 

Osvojio je kroz karijeru brojne trofeje. S Realom je dvaput bio prvak Europe, dvaput je bio i prvak Španjolske, s Juventusom je dvaput osvojio prvenstvo Italije te tri talijanska kupa. Sa Španjolskom je, osim Europskog prvenstva, osvojio i Ligu nacija, dok je čak triput bio prvak Europe u mlađim kategorijama s reprezentacijom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.