Poznato je tko želi kupiti Cibaliju: "Tu su preduvjeti za pravu priču"

Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL

IZ VINKOVACA je stigla vijest kako bi Cibalia uskoro mogla dobiti novog vlasnika. Portal Vinkulja.hr piše kako je Cibalia na prodaju te da se javio zainteresirani kupac pismom namjere, a sada je poznato o kome je riječ. Portal Budica.hr piše da je to Dragan Marić, bivši menadžer legendarnog hrvatskog nogometaša Ivice Olića.

"Zašto Cibalia? Razloga je nekoliko: poznata i priznata nogometna sredina, brendiran klub bogate tradicije, Vinkovci smješteni uz autocestu, blizina osječkog aerodroma… To su dobri preduvjeti za pravu priču. Naravno, i stadion koji udovoljava prvoligaškim uvjetima. Jer takve su nam i prioritetne ambicije. No, pustimo zasad tu priču, nismo mi na potezu", rekao je Marić.

Čeka se reakcija Vinkovaca

Marić sada čeka reakciju Vinkovaca (većinskog vlasnika kluba) i raspisivanje natječaja za prodaju većinskog paketa dionica: "Temeljni preduvjet za realizaciju posla su čisti papiri i odnosi. Onaj tko plati, neka vlada. Mora se znati tko je gazda. Ništa iz sjene, ova stranka, ona stranka… Zasad toliko. Hvala vam na interesu."

Marić je godinama bio i šef Marsonije. Već je bilo iskaza interesa u zadnjih pet godina te više natječaja za prodaju, no to se nikada nije ostvarilo. Ovih dana se može očekivati natječaj za prodaju, a zatim i nove vijesti o sudbini kultnog slavonskog kluba. Damir Mustapić je trenutni predsjednik Cibalije, koja je sedma u SuperSport 1. NL.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.