Prosinečki s Crnom Gorom izgubio rekordnih šest utakmica zaredom

Foto: R.R./ATA images

NOGOMETNA reprezentacija Crne Gore u najgorem je nizu u svojoj povijesti. Šesti poraz zaredom donijela im je utakmica s Walesom u Ligi nacija. Harry Wilson golom iz jedanaesterca u 36. minuti donio je pobjedu svojoj reprezentaciji, a negativan rekord izborniku Robertu Prosinečkom, koji je zadnji na ljestvici skupine 4 Lige nacija B. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Crnogorci još uvijek imaju mogućnost za ostanak u B rangu Lige nacija, no ona je vrlo mala i mogla bi nestati već u sljedećoj utakmici. Island stiže na gostovanje u Podgoricu, a domaćinima ni remi neće biti dovoljan da se izdignu sa dna ljestvice. Nakon utakmice se oglasio i Prosinečki.

"Nećemo se predati"

"Prvo poluvrijeme je bilo jako loše. Drugo mnogo bolje, imali smo par situacija, pogodili prečku... Vidjet ćemo što ćemo dalje, imamo još dvije utakmice. Bila je ovo jedna od naših najlošijih predstava.

Vjerujem da će biti bolje. Moramo dobiti Island, onda nas čeka Turska. Odlična su reprezentacija, bit će favoriti, ali nećemo se predati. Nadam se da će svi igrači biti zdravi", rekao je crnogorski izbornik.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.