Dinamo: Vratio se Petar Bočkaj

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"VRATIO se Petar Bočkaj", tako glasi najnovija objava Dinama. "Pero se danas pridružio prvoj momčadi Dinama i nastavlja s procesom rehabilitacije nakon ozljede metatarzalne kosti koju je zadobio u srpnju", pojasnili su iz Dinama i priložili fotografiju na kojoj Bočkaj trenira na sobnom biciklu.

Petar Bočkaj is back! 🔥 Pero se danas pridružio prvoj momčadi Dinama i nastavlja s procesom rehabilitacije nakon ozljede metatarzalne kosti koju je zadobio u srpnju! 💪🏻

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebPonedjeljak, 14. listopada 2024.

Bočkaja (28) se sve češće spominje kao jednog od igrača koji bi se Nenadu Bjelici mogli nametnuti iz drugog ili trećeg plana, a ova objava također bi mogla ukazivati na to. Bočkaj se ljetos vratio u Dinamo nakon posudbe u ciparskom Pafosu te je imao dogovoren transfer u turski Gaziantep, ali on je propao zbog ozljede.

Bočkaj bi mogao dobiti drugu šansu u Dinamu

Sada bi Bočkaj, koji je u Dinamo stigao u siječnju 2022. godine za 2.7 milijuna eura iz Osijeka, mogao dobiti drugu šansu u Dinamu, nakon što se u svojih prvih godinu i pol dana u klubu nije uspio nametnuti trenerima. 

Bočkaj u Dinamu ima ugovor do ljeta 2027. godine i godišnju plaću od čak 550.000 eura, što ga svrstava među plaćenije igrače u svlačionici. Upravo taj teret, ali i činjenica da Dinamo još uvijek nema jasnu prvu opciju na lijevom boku, mogli bi biti argumenti zbog kojih bi Bjelica pokušao oživjeti Bočkaja i od njega dobiti opciju na toj poziciji, makar i samo u SuperSport HNL-u.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.