Bjelica se već isplatio Dinamu

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

DINAMO je u Salzburgu pobijedio Red Bull 2:0 i došao do prve gostujuće pobjede u Ligi prvaka nakon 26 godina i susreta s Ajaxom u Amsterdamu. Golove su postigli Sandro Kulenović i Bruno Petković, a Dinamo je tom pobjedom stigao do učinka od četiri boda u tri utakmice i trenutno drži 22. mjesto, koje vodi u nokaut-fazu. Zanimljivo, Dinamo je sad ispred Bayerna, koji ga je u prvom kolu pobijedio čak 9:2.

Ta utakmica stajala je posla Sergeja Jakirovića, a na klupu se vratio Nenad Bjelica, koji je uspio dignuti momčad i uzeti četiri boda kad se tome malotko nadao. Dinamo je za bod protiv Monaca utržio 700 tisuća eura, dok je za pobjedu protiv Red Bulla dobio 2.1 milijun eura. Dinamo je u grupnoj fazi dosad osvojio 2.8 milijuna eura otkako mu je Bjelica trener.

To znači da se hrvatski stručnjak već sad isplatio Dinamu. Naime, Bjelica zarađuje oko 1.2 milijuna eura godišnje, a ugovor je potpisao do 2026. godine. Tako će Dinamo na Bjelicu i njegov stožer potrošiti oko 2.4 milijuna eura, a dosad mu je trener donio čak 400 tisuća eura više.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.