Član Hajdukovih juniora koji su igrali finale Lige prvaka odlazi u Lokomotivu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DUJE REIĆ (18) prelazi iz Hajduka u Lokomotivu. Bio je član najbolje generacije Hajdukovih juniora koja je ušla u finale Lige prvaka pretprošle sezone. Vodio ih je tad Marijan Budimir, a Reić je odigrao pet utakmica - protiv Šahtara, Manchester Cityja, Borussije Dortmund, Milana i AZ Alkmaara.

Sa zagrebačkim klubom potpisuje ugovor do 2026. godine, piše Dalmatinski portal. Lokomotiva je tako svoju momčad opskrbila mladim igračima iz Hajduka. Prije Reića za zagrebačku momčad potpisali su Filip Čuić, Ivan Krolo i Toni Silić. Od cijele te sjajne juniorske generacije Hajduka rijetki su dobili priliku igrati za prvu momčad.

Gdje su Hajdukova dica?

Najpoznatije ime je Rokas Pukštas, za kojeg se može očekivati da će ostvariti unosan transfer možda već u sljedećem prijelaznom roku. Borna Buljan branio je samo kad su Ivan Lučić i Lovre Kalinić bili ozlijeđeni.

Šimun Hrgović još uvijek nije prva opcija na lijevom boku, Marko Capan se ozlijedio i dugo ga neće biti. Luka Vušković odavno je prodan Tottenhamu, a Mate Antunović čeka svoju priliku na mjestu centarfora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.