Kritika za srpskog napadača Juventusa. Di Canio: To rade mali igrači

Foto: EPA

DUŠAN VLAHOVIĆ postigao je dva gola u pobjedi 3:0 Juventusa kod Genoe, a jedan od njih na subotnjoj utakmici proslavio je gestikulacijom, napravivši prstima lijeve ruke pokret koji su mnogi preveli kao "samo vi pričajte". Bio je to njegov odgovor na kritike koje dobiva. Sad je dobio novu.

Paolo Di Canio, umirovljeni igrač mnogih talijanskih velikana i osvajač Kupa UEFA-e s Juventusom u sezoni 1992./93., prokomentirao je taj potez srpskog napadača. Vlahović je u ovoj sezoni zabio ukupno četiri gola u šest utakmica, po dva Veroni i sad Genoi.

Di Canio: Dokazuje da nije velik igrač

"To rade mali igrači. On je sjajan nogometaš, ali ovakvim potezima dokazuje da nije velik igrač. Njegovo ponašanje ne dolikuje ponašanju velikih igrača. Zabio je iz penala i to je u redu, nikad nije lako zabiti, a onda još jedan gol. Ali to je napravio protiv Genoe, momčadi s najvećim problemima u cijeloj ligi. I to u utakmici bez publike", rekao je Di Canio.

"Nije da je zabio konkurentima za naslov. I to bi bilo krivo, ali bi imalo drugačije značenje. Nosi važan dres. Vlahović igra za Juventus. Zabij dvaput direktnim konkurentima, onda možeš biti arogantan, ali dva ovakva gola protiv Genoe i iza zatvorenih vrata, to je kao u prijateljskoj utakmici", dodao je.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.