Evo kako je Rakitić prokomentirao remi Hajduka i Rijeke u Jadranskom derbiju

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

HAJDUK je na Rujevici u jučerašnjem derbiju 8. kola SuperSport HNL-a odigrao s Rijekom 0:0. U utakmici bez previše rizika s obje strane, oko 7500 gledatelja na stadionu gledalo je 25. prvenstveni Jadranski derbi, koji je završio bez pobjednika. Hajduk tako i dalje ima jednu pobjedu više od rijeke u međusobnim ogledima u ligaškim utakmicama (39:38).

Gledaju li se svi dosadašnji ogledi ovih klubova u pet natjecanja (prvenstvo i kup bivše države, SHNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup, Superkup), Rijeka i Hajduk odigrali su 175 utakmica u kojima je splitska momčad ostvarila 66 pobjeda, a Rijeka njih 54. Neodlučenim rezultatom završilo je 55 tih susreta.

Razmišljanja o nedjeljnom dvoboju sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama, a samo na X-u ih ima 2.2 milijuna, podijelio Ivan Rakitić. Veznjak Hajduka i jedan od najboljih igrača u povijesti hrvatske reprezentacije napisao je: "Žestok Jadranski derbi. Ostajemo usredotočeni na svoj cilj. Hvala svim navijačima na nevjerojatnoj podršci."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.