Dinamu opet sudi debitant u Ligi prvaka

Foto: EPA

DINAMO i Monaco u srijedu od 21 sat igraju utakmicu Lige prvaka na Maksimiru. Glavni sudac bit će Nijemac Harm Osmers (39), pomoćni su Dominik Schaal i Stefan Lupp, dok je četvrti sudac Florian Exner. Glavni sudac u VAR sobi bit će Christian Dingert, a asistent Johann Pfeifer.

Harm Osmers u nogama ima više od sto utakmica njemačke Bundeslige, u kojoj je debitirao 2016. godine. Nikad nije sudio Ligu prvaka, no ima iskustva u ostalim europskim natjecanjima. Pet je utakmica sudio u Europa ligi, a šest u Konferencijskoj te jedu u pretkolu Lige prvaka.

Ponovno debitant

Dinamu je sudio u teškom porazu od PAOK-a u uzvratnoj utakmici osmine finala Konferencijske lige prošle sezone. Zagrebački klub izgubio je tad od grčkog 5:1 i ispao iz europskog natjecanja. Drugi je ovo put ove sezone da Dinamu sudi debitant u Ligi prvaka. Protiv Bayerna u Münchenu debitirao je Španjolac Juan Martínez Munuera.

Monaco, koji stiže na Maksimir, odlično je krenuo u sezonu. Pobijedio je Barcelonu u prvom kolu Lige prvaka 2:1, a u francuskom prvenstvu drži drugo mjesto iza PSG-a. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.