Dinamo došao do 40.000 članova. Do kraja godine želi srušiti rekord

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

DINAMO je objavio da je dosegnuo 40 tisuća članova kluba. "S ponosom želimo podijeliti vijest da je naš klub dosegao brojku od 40.000 aktivnih članova! Ovaj trenutak podsjeća nas na slavne dane 1982. godine, kada je rekord od 42.000 članova ispisao jedno od najsvjetlijih poglavlja u povijesti našeg voljenog kluba.

Danas, više nego ikada, osjećamo snagu i jedinstvo naših navijača. Zajedno smo prevladali mnoge izazove, a naša ljubav prema Dinamu iz dana u dan raste. Ta ljubav i podrška vode nas prema još jednom povijesnom postignuću - obaranju rekorda starog više od četiri desetljeća.

Uvjereni smo da ćemo, uz vašu nepokolebljivu podršku, do kraja ove kalendarske godine premašiti brojku od 42.000 članova i time ispisati novu stranicu Dinamove povijesti. Svaki član, svaki navijač, svaki korak s nama znači mnogo više od same brojke. Zajedno stvaramo Dinamo koji je sinonim za snagu, ponos i tradiciju. Hvala vam što ste uz nas. Hvala vam što ste dio ove priče. Zajedno, pišemo povijest", stoji u objavi Dinama.

Dinamo je objavio koje pogodnosti imaju članovi kluba:

- Članska iskaznica i prigodan suvenir 

- Rođendanska čestitka 

- 15% popusta na kupovinu u fan shopovima Dinama uz predočenje članske iskaznice 

- Popust pri kupovini godišnjih i jednokratnih ulaznica 

- Pravo prvokupa ulaznica za derbije SHNL-a i europske utakmice koje se odigravaju na stadionu Maksimir i otvorene su za gledatelje 

- Besplatan ulaz na četiri utakmice SHNL-a i Hrvatskog kupa tijekom trajanja članstva

- Popust na ulaznice za razgled stadiona.

Dinamo je ušao u Ligu prvaka te je vodeći u SuperSport HNL-u

Dinamo je ovu vijest objavio nakon što je s ukupnih 5:0 pobijedio Qarabag i tako se plasirao u glavnu fazu Lige prvaka. Osim što je zagrebački klub time osigurao zaradu od minimalno 34 milijuna eura, očekuju ga i susreti protiv europskih velikana: Bayerna, Borussije Dortmund, Arsenala, Milana, Monaca, RB Salzburga, Celtica i Slovana. Raspored utakmica pogledajte OVDJE.

Dinamo je uspješan i u SuperSport HNL-u, gdje se nakon četiri kola nalazi na prvome mjestu s maksimalnih 12 bodova. Druga Rijeka zaostaje dva boda, a upravo će protiv nje Dinamo igrati na Rujevici u nedjelju u 20:45.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.