Dinamo u sjeni Eura dogovara transfer. Besplatno stiže stoper iz La Lige?

Foto: Profimedia

DOK SVI prate događanja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, u Hrvatskoj su počele pripreme klubova za sljedeću sezonu Supersport HNL-a. U sklopu tih priprema klubovi odrađuju i transfere, a na jednom do zvučnijih trenutačno radi Dinamo. Naime, zagrebački klub je na korak od toga da besplatno dovede Raula Torrentea, 22-godišnjeg stopera španjolske Granade.

Njemu krajem mjeseca istječe ugovor sa španjolskim klubom, a s Dinamom ga se povezuje još od prošle zime i perioda u kojem je Dinamo panično tražio rješenje na stoperskom mjestu. Tada je Torrente bio preskup za hrvatskog prvaka, ali sada bi jedini trošak njegovog dovođenja bila plaća pa je priča aktivnija nego ikad.

Korak do transfera

Torrente je tijekom protekle sezone sakupio 14 nastupa za Granadu u La Ligi, većinu od njih u prvom dijelu sezone. Tijekom zime je postalo jasno da neće potpisati novi ugovor sa španjolskim klubom pa je završio na klupi, a minute su dobili igrači na koje klub dugoročno računa.

Što se ukupne karijere tiče, Torrente je dijete Granade za koju je dosad sakupio ukupno 35 seniorskih nastupa, a ima i jedan nastup za španjolsku reprezentaciju do 21 godine. Očekuje se da bi za Dinamo mogao potpisati već ovaj tjedan.

Grafika: Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.