VIDEO Probali su pogoditi nogometne pojmove, evo kako im (ni)je išlo

Screenshot: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji sa: Sport Vision

TKO je stoper koji može igrati rukama? Što dobivaju "zločesti igrači"? Probali su, potrudili su se, a mi smo to snimili. 

Poput igre Alias, paru prolaznika u centru Zagreba zadali smo karticu s deset nogometnih pojmova. Morali su ih objasniti jedni drugima bez korištenja korijena riječi ili prijevoda na drugi jezik. 

Pogledajte video:

Upitali smo prolaznike što misle o ovogodišnjoj službenoj lopti za Euro 2024. te njezinom dizajnu. Bilo je pozitivnih komentara, a svi su isticali lijepi dizajn koji potpisuje adidas.

Osim što je često jedan od najvećih službenih pokrovitelja ovako bitnih događaja, adidas je u duhu nogometa lansirao novu liniju kopački adidas F50. Ova kolekcija je idealna za sve koji teže spojiti stil i funkcionalnost. 

Kolekcija je opremljena najnovijim adidasovim tehnologijama, a kopačke pružaju udobnost i iznimnu kontrolu lopte, čineći ih odličnim izborom za igrače svih razina.

Kopačke su djelomično izrađene od recikliranih materijala, što smanjuje korištenje neobnovljivih resursa i utjecaj na okoliš. Gornjište Fibertouch s 3D Sprintweb tehnologijom omogućava brzu i preciznu kontrolu lopte, dok je jezik Compression Fit Tunnel dizajniran za čvrsto pristajanje, idealno za brze promjene smjera i ubrzanja na igralištu. 

Potplat Sprintshell 360 omogućuje izuzetno brzo ubrzanje na čvrstim prirodnim podlogama, što ih čini odličnim izborom za sve koji traže najbolje performanse.

Posjetite Sport Vision i otkrijte kolekciju adidas F50, dostupnu za muškarce, žene i djecu.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Sport Vision u skladu s najvišim profesionalnim standardima

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.