Dinamovi navijači hvale Bjelicu: Mourinho ne bi uzeo četiri boda, Neno zamalo šest

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama upisali su premijernu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka nakon što su u jučerašnjoj utakmici 3. kola ovog natjecanja u Salzburgu svladali austrijskog doprvaka 2:0 (0:0). Hrvatski prvak do pobjede protiv RB Salzburga stigao je golovima Sandra Kulenovića iz 49. odnosno Brune Petkovića iz 84. minute. Time je došao do prve gostujuće pobjede u Ligi prvaka nakon 1998. godine i slavlja u Amsterdamu protiv Ajaxa.

Dinamo nakon 270 odigranih minuta u najjačem europskom klupskom natjecanju ima četiri boda. Poslije teškog poraza kod Bayerna (2:9) prvi bod osvojio je na stadionu u Maksimiru remijem protiv Monaca (2:2), a ovom pobjedom čak je i prestigao Bayern na ljestvici.

"Da mi je netko pričao..."

Ističu to i navijači po društvenim mrežama kluba, na kojima su ostavili komentare ispod Dinamovih objava.

"Neka je nas Bayern dobio, ali sad nam gleda u leđa na tablici. Europski Dinamo", komentar je ispod objave o Dinamovoj pobjedi na Instagramu koji je skupio najviše reakcija. "Još jedna velika europska pobjeda, ovog puta jer otvara vrata sljedećeg kruga nikada bogatije Lige prvaka. Najvažnije - ovakav pristup i fokus mora biti i na svakoj HNL utakmici!", "Da mi je netko pričao da će nakon 3 kola Dinamo imati više bodova od Bayerna", dodaju drugi.

Navijači ističu trenera

Hvali se i doprinos Nenada Bjelice.

"Još jedna doktorska trenerska utakmica u Ligi prvaka! Napokon je Kulenović nakon toliko godina u Dinamu dobio jednu tekmu u LP od početka, a i super je vidjeti još dva zagrebačka dečka Stojkovića i Kačavendu na terenu. Svaka čast svima na borbenosti, predivno je biti navijač Dinama", "Da je nakon Bayerna Mourinho došao ne bi uzeo 4 boda. A Neno zamalo 6. Kakva glava Nenad Bjelica."

"Kvaliteta i pristup. Karakter i stav. Promišljanje i htijenje. Sigurnost i samopouzdanje. Zasluženi dionici nogometne elite. Veliki bravo za cijelu momčad i stručni stožer predvođen gospodinom Nenadom Bjelicom. Do novih pobjeda, sretno!", "To je Dinamo", još su neki od komentara.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.