koronavirus u sportu

Đoković se javio iz zloglasnog prihvatilišta: Bog vidi sve, moje je duhovno

Foto: Profimedia

ODBIJEN je zahtjev Novaka Đokovića za premještajem u kuću koju je iznajmio, koji su pred australskim vlastima podržali srpski predsjednik Vučić i premijerka Brnabić.

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta u trošnom azilu za migrante

Do daljnjeg ostaje u, formalno, hotelu, a zapravo prihvatilištu za migrante u Melbourneu. U trošnom objektu u kojem je u karanteni su i deseci migranata kojima je odbijen zahtjev za australsku vizu. Oni su tamo godinama, a dolazak brojnih novinara i Đokovićevih fanova iskoristili su da po tko zna koji put ukažu na nehumane uvjete koji tamo vladaju. Žale se da im je hrana koju dobivaju puna crva. 

Okupljeni Australci dodaju da je iz tog "hotela" krenuo val korone koji je zahvatio državu Victoriju. Saša Ozmo, novinar koji iscrpno prati tenis te je u kontaktu s Đokovićevem, otkriva da su mu u sobi insekti te da mu još nisu vraćene osobne stvari koje su mu oduzete na aerodromu te novčanik. 

Predani vjernik Đoković sam na Badnju noć

Tako Novak Đoković, inače predani vjernik, pravoslavnu Badnju večer i Božić dočekuje sam u izolaciji. Podrška, ali ispred zatvorenih prozora karantene, su mu srpski navijači koji mu pjevaju, a on im šalje srca i poljupce

U takvim okolnostima Novak je bratu Đorđu poslao poruku koju je ovaj otkrio javnosti: "Bog vidi sve, moralna etika kao najveći ideali su zvijezda vodilja ka uzdizanju duhovnog. Moja je blagodat duhovna, a njihovo je samo materijalno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.