rukomet

Drama u Srbiji uoči Eura i Hrvatske. Novi slučajevi korone, prekinute pripreme

JOŠ samo tjedan dana je ostalo do početka Eura u rukometu, a gotovo sve reprezentacije imaju ogromnih problema s pozitivnim igračima. Hrvatska će igrati u skupini sa Srbijom, Francuskom i Ukrajinom.

Jučer je stigla vijest da su Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić pozitivni i nalaze se u izolaciji, Francuzi su drastično osakaćeni što ozljedama, što koronom, a u velikim su problemima i Srbi.

Srbija je imala velike ambicije uoči ovog turnira. Pod vodstvom španjolskog trenera Tonija Gerone nakon dugo vremena je izgledala kao ozbiljna momčad i od ovog Eura je očekivala puno, ali i nju su pogodili problemi.

Najprije je zbog teške ozljede otpao najbolji igrač Petar Nenadić, a onda se u sve umiješala korona. Pozitivni su bili igrači Vladimir Cupara i Bogdan Radivojević te nekoliko članova stručnog stožera. Samo dan kasnije, nova drama. Pozitivni su i Stevan Sretenović, Ilija Abutović, Dragan Pechmalbec i Nemanja Zelenović.

"Svi članovi nacionalne selekcije su u dobrom općem stanju s blagim simptomima virusa", priopćio je Rukometni savez Srbije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.