Fabrizio Romano napisao da Perišić ostaje u Tottenhamu pa brzo prepravio objavu

Foto: EPA

HRVATSKI reprezentativac i nogometaš Tottenhama Ivan Perišić obavio je operaciju koljena, nakon koje ga čeka višemjesečni oporavak. Iako je njegov klub objavio da je za Perišića sezona gotova, čini se da postoje šanse da zaigra. Kako je napisao talijanski novinar Fabrizio Romano, Perišićev će oporavak trajati pet do šest mjeseci.

"Perišićev plan je oporaviti se za pet do šest mjeseci, pomoći Tottenhamu na kraju sezone te nastupiti za Hrvatsku na sljedećem Europskom prvenstvu", napisao je najprije Romano, no onda je obrisao ovaj dio s Tottenhamom i reprezentacijom. Daje to nade navijačima Hajduka, koji se nadaju njegovom transferu već ove zime. O Perišićevom dolasku u Hajduk piše se mjesecima, prošlog je ljeta talijanski novinar Gianluca DiMarzio objavio da je blizu dogovora, no od toga nije na kraju bilo ništa.

Može dogodine u Hajduk kao slobodan igrač

Perišić se ozlijedio sredinom rujna na treningu Tottenhama. Bila je to beskontaktna ozljeda te se pisalo da bi mu nakon nje mogla i završiti karijera, s obzirom na to da će u veljači sljedeće godine navršiti 35 godina. No čini se da hrvatski reprezentativac želi nastaviti igrati.

Što se tiče eventualnog prelaska u Hajduk, Perišić može to učiniti ove zime ili sljedećeg ljeta kao slobodan igrač, ako ne produlji ugovor s Tottenhamom. U nekoliko navrata obećao je vratiti se u klub u kojem je igrao u mlađim kategorijama, ali nikad za prvu momčad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.