Gattuso nakon pobjede igrače i stožer Hajduka počastio večerom

Foto: Hajduk.hr

HAJDUKOV trener Gennaro Gattuso odlučio je počastiti igrače nakon pobjede 2:0 nad Slaven Belupom u Koprivnici. Odveo je cijelu momčad i stožer na večeru u restoran u okolici Varaždina, a klub je na službenim stranicama objavio fotografiju koja svjedoči o sjajnoj atmosferi. 

Momčad Gennara Gattusa do tri boda došla je golovima na kraju prvog dijela. Tomislav Božić zabio je autogol, a u strijelce se upisao i Stipe Biuk. Ovom pobjedom Hajduk se odvojio na vrhu prvenstvene ljestvice s 24 boda, četiri više od Rijeke i Dinama. 

Gattuso zahvalio i navijačima

"Ova četiri boda su ništa, nećemo se na njih ni osvrtati. Ako mislimo da je to velika prednost, varamo se. Iznenađen sam pomalo ovom situacijom, ali ona je plod našeg rada. Ne možemo se opustiti, već moramo ići utakmicu po utakmicu. Ovakav Hajduk gledate zbog truda koji igrači ulažu na svakom treningu. Prošla godina nam je pouka, tek na kraju sezone možemo pričati", rekao je Gattuso nakon pobjede.

Osvrnuo se i na navijače Hajduka koji su opet glasno bodrili momčad. "Za kraj, volio bih zahvaliti našim navijačima. Tisuću ih je došlo iz Splita, nešto manje iz okolnih gradova. Hvala im puno, ova pobjeda je za njih", rekao je Talijan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.