Hajdukovci na Fejsu slave jednog igrača i udaraju po Leki: Uništio seniore i juniore

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je 24. put prvak Hrvatske. Momčad Igora Bišćana odigrala je 0:0 s Hajdukom na Poljudu u derbiju 32. kola SuperSport HNL-a i tako četiri kola prije kraja obranila naslov prvaka te došla do šeste titule zaredom. Dinamo sad ima 12 bodova prednosti i Hajduk ga više ni matematički ne može stići. Ovakav rasplet naljutio je navijače Hajduka na Facebooku koji su svoje nezadovoljstvo izrazili u komentarima ispod Hajdukove objave. One najpopularnije prenosimo bez intervencija.

Remi u derbiju na Poljudu. #samohajduk🔴🔵

Objavljuje HNK Hajduk SplitNedjelja, 30. travnja 2023.

"Osim što je uništio seniore Leko je još uz to uspio uvelike i juniore sjebat i dovest pod veliki znak pitanja juniorski naslov", komentar je koji je dobio ponajviše lajkova ispod objave, a slijedi drugi: "Leko: bilo je dobro, ja sam zadovoljan, dinamo nam nije ozbiljnije zapritia, mi nismo centar prisli. Nista nastavljamo dalje raditi, biti ponizni, nama je svaka sljedeca utakmica bitna."

Isto tako je jedan od najpopularnijih komentara onaj koji glasi: "Sahiti svaka čast za borbu." Očito su navijači Hajduka uvelike zadovoljni nastupom krilnog napadača u ovom derbiju. Posljednji komentar od onih koji su naišli na veliko odobravanje glasi: "Golemo je ovo da nijedan igrac osim Sahitija ne smije u dribling uci i napravit visak i tako vec citavu sezonu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.