Hrvatska je u drami zamalo ostala bez dva boda. Pogledajte kako ju je VAR spasio

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini 1 elitne Lige nacija. U trećem kolu je na maksimirskom stadionu pobijedila Škotsku 2:1 (1:1). Škotska je povela u 32. minuti autogolom Duje Ćaleta-Cara, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović, što je bio njegov premijerni pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. Potpuni preokret se dogodio u 70. minuti kada je Andrej Kramarić zabio za 2:1. Bio je to Kramarićev 30. pogodak u hrvatskom dresu.

Škoti su napravili neke izmjene u drugom poluvremenu i pokušali doći do izjednačenja nakon Kramarićevog gola. Imali su par jako dobrih prilika na samom kraju. Uspjeli su i zabiti. Kristijan Jakić gurnuo je loptu u vlastitu mrežu nakon jedne škotske akcije, no Hrvatsku je spasio VAR, koji je poništio pogodak zbog zaleđa. Situaciju pogledajte OVDJE.

Hrvatskoj je ovo druga pobjeda u tri utakmice u Ligi nacija. Na drugom je mjestu iza Portugala i ispred trećeplasirane Poljske. Sljedeća utakmica hrvatske reprezentacije je upravo u Poljskoj, a na rasporedu je u utorak u 20:45.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.