Ibrahimović ulazi u boksački ring za meč s Wayneom Rooneyjem?

Foto: EPA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ bi uskoro mogao ući u boksački ring! Na prvu ova vijest zvuči bizarno, ali u posljednjih nekoliko dana proširila se prvenstveno britanskim medijima, a onda i ostatkom Europe. Naime, organizacija Misfits Boxing želi vidjeti Ibrahimovića u ringu u sklopu jedne od svojih priredbi.

Radi se o organizaciji čiji je vlasnik youtuber KSI, a osim njega na čelu organizacije su Kalle i Nisse Sauerland, dugogodišnji Hrgovićevi promotori, te Mams Taylor, pjevač koji se bavi ugovaranjem borbi sa svjetskim zvijezdama. Sve borbe prenosi DAZN, a upravo je Taylor najavio i mogućnost da Ibrahimović nastupi na jednoj priredbi.

Radi se na tome

"Pokušao sam uvjeriti Zlatana da i on može boksački nastupati. Dobar sam prijatelj s njegovim menadžerom i imali smo FaceTime nas trojica. Bilo je stvarno cool jer je gledao puno borbi Misfitsa i pratio ih. Bio je kickboksač, bio bi dobar i u ovome", rekao je Taylor pa dodao:

"Reći ću da su razgovori vođeni sa Zlatanom i Wayneom Rooneyjem (legenda Manchester Uniteda op.a.) i mislim da je samo pitanje vremena kada će se to ostvariti. U nekom trenutku će se to materijalizirati."

Rooney je, baš kao i Ibrahimović, od ranije poznat po svojoj strasti prema borilačkom sportu, a Zlatana dobro poznaje jer su bili suigrači na Old Traffordu dok su igrali pod Joseom Mourinhom u Manchester Unitedu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.