Trener Salzburga iznenadio izjavom pred Dinamo: Izgubili smo 4:0, ali bili smo dobri

Foto: EPA

"TEŠKI SU tjedni iza nas i moramo se što prije vratiti pobjedama", rekao je trener nogometaša Salzburga Pepijn Lijnders prije susreta trećeg kola Lige prvaka protiv Dinama. Dvoboj je na rasporedu u srijedu s početkom u 21 sat, a Salzburg taj ogled dočekuje bez osvojenog boda u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Poražen je u Pragu od Sparte 0:3 i potom na domaćem terenu od Bresta čak 0:4. "Moramo se boriti za svaku loptu i napraviti sve kako bismo ostvarili svoj cilj. On je jasan, želimo pobjedu. Od starta susreta moramo pokazati glad za pobjedom. To moramo prezentirati našim navijačima, ali i suparniku. Želim odigrati s puno strasti. Moramo započeti utakmicu s presingom, s visokim intenzitetom na svakom kutu terena", najavio je Lijnders.

Iznenadio izjavom

Aktualni austrijski doprvak ne stoji dobro ni u domaćoj Bundesligi te je trenutačno četvrti na ljestvici. "Zadnji domaći poraz od Bresta 0:4 izgleda jako ružno, ali koliko god to možda smiješno zvuči, mislim da smo dobro odigrali tu utakmicu. Bolje nego kod Sparte. Znam za podatak da Salzburg doma nije pobijedio u Ligi prvaka već dvije godine i sve moramo napraviti kako bi se zaustavio taj crni niz", rekao je pa dodao:

"Moramo uložiti dodatan trud i energiju da to zaustavimo. To će od nas tražiti i vrlo hrabru predstavu u srijedu. Isto tako, europski izazovi ne opraštaju, u njima treba maksimalno koristiti sve prilike na mogućem putu do pobjede."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.