VIDEO Jokićeva bezvoljnost u predsezoni je viralna: "On tako ne želi biti ovdje"

Screenshot: Twitter

LUKA GARZA (25), centar Minnesote te dijete Amerikanca i Bosanke, koji od prije tri godine igra za reprezentaciju BiH, odigrao je partiju karijere. Doduše, Garza je to uspio u meču NBA predsezone, ali vrijedi istaknuti da je u porazu od Denvera (126:132), jedne od najjačih momčadi te MVP-ja najjače lige, za 33 minute u igri postigao 29 poena (šut iz igre 11/17) uz devet skokova. 

Jako zanimljiv nastup i brojke imao je Nikola Jokić, aktualni MVP najjače lige i po mnogima najbolji košarkaš svijeta. Poznat po efikasnosti i velikom broju šuteva, Jokić se ovaj put podredio momčadi. Pucao je samo pet puta, od toga pogodio dva za ukupno tek 4 poena za 28 minuta u igri. No učinak u ostalim ključnim kategorijama bio mu je sjajan: po sedam skokova i asistencija, tri ukradene lopte i jedna blokada. 

Jokićeva statistika s poluvremena je viralna, ali i njegova bezvoljnost

Viralna je Jokićeva statistika s poluvremena zato što sjajno pokazuje koliko puno utječe na igru i rezultat, čak i kada uopće ne zabije. Na polovici utakmice u koloni poena imao je nulu, ali i šest skokova, pet asistencija i dvije ukradene lopte, što je bilo dovoljno za indeks od +17.

No viralna je postala i snimka koja svjedoči o, kako korisnici društvenih mreža pišu, njegovoj bezvoljnosti da se trudi na pripremnoj utakmici. Kao ilustracija za to poslužila im je Jokićeva neaktivnost prilikom napada suparnika.

Garza je na liniji slobodnih bacanja primio loptu, pucao, pa nakon promašaj pokupio loptu te iz drugog pokušaja poentirao. Sve to Jokić je samo gledao. "Jokiću se tako ne da biti ovdje", "Jokiću se na predsezonskim utakmicama radi kao da je petak u 3 popodne", komentari su na društvenim mrežama uz snimku akcije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.