Kladionice objavile koeficijente na Dinamo - Monaco. Evo tko je za njih favorit

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMO će od 21 sat na svom stadionu u Maksimiru biti domaćin momčadi Monaca u utakmici koja se igra u sklopu 2. kola Lige prvaka. Podsjetimo, u prvom je kolu Dinamo izgubio u Münchenu kod Bayerna 2:9, a Monaco je istovremeno stigao do tri boda pobjedom 2:1 protiv Barcelone. Kladionice i sad više vjeruju francuskom timu.

Prema postavljenim koeficijentima, francuska momčad ima veće šanse za slavlje u današnjem ogledu. Momčad koja je pobijedila Barcu golovima Maghnesa Akliouche i Georgea Ilenikhena, trenutačno je druga u Ligue 1 s istim brojem bodova kao i vodeći PSG. Obje su momčadi na omjeru od pet pobjeda i jednog remija.

Bjelica podigao Dinamo

Dinamo u utakmicu u Ligi prvaka ulazi s lošim sjećanjima na München, ali i s novim trenerom pa se očekuje da pokaže kako je susret protiv Bavaraca bio tek loša večer. Nenad Bjelica podigao je Dinamo i u svojoj povratničkoj utakmici na klupi svladao Lokomotivu 5:1. 

Izuzme li se slavlje protiv niželigaša NK Banjole u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu, Dinamo je bio u lošem nizu bez pobjede od derbija s Rijekom (1:1) i Hajdukom (0:1), rekordnog poraza u Ligi prvaka od Bayerna i potom i poraza u prvenstvu od Slaven Belupa (1:4)

Trećeplasirana momčad SHNL-a nema prevelike šanse za pobjedu, ako se pogledaju tečajevi koje postavljaju kladionice. Uloga favorita je na strani jake francuske momčadi

Koeficijenti kladionica:

Pobjeda Dinama: 5.20
Remi: 4.20
Pobjeda Monaca: 1.75

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.