LeBron je najbolji strijelac u NBA povijesti. Njegov sin ne može pogoditi skoro ništa

Foto: Profimedia

LEBRON JAMES je u veličanstvenoj karijeri započetoj 2003. godine osvojio četiri prstena NBA prvaka i postao najbolji strijelac u povijesti najjače košarkaške lige svijeta (40.474 koša). Velika mu je želja bila dočekati sina u NBA ligi, a ona bi mu se mogla ostvariti jer su LA Lakersi, za koje i LeBron igra, kao 55. na ovogodišnjem draftu izabrali Bronnyja. Ipak, Bronny u Ljetnoj ligi ne dokazuje kvalitetu.

Bronny je u pripremnoj utakmici protiv Boston Celticsa (poraz Lakersa 74:88) odigrao 25 minuta i iskoristio ih za dva koša, tri skoka i jednu asistenciju. Kroz četiri utakmice dosad na šutu je 7/31 (23 posto), s time da je promašio baš svaki pokušaj za tri poena. Trice zasad promašuje 0/15.

Brown: Mislim da Bronny nije profesionalac

"Mislim da Bronny nije profesionalac", rekao je tijekom utakmice Jaylen Brown, zvijezda Bostona i ovogodišnji MVP finala lige, nakon što je gledao LeBronovog sina u akciji.

Prosječno postiže 4.3 poena, 3.8 skokova i 1.5 asistenciju po utakmici. S Lakersima je potpisao ugovor na četiri godine, a bude li zaigrao uz LeBrona, NBA liga će dobiti prvu kombinaciju oca i sina istovremeno na parketu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.