Ludnica na Macoli. Boysi i igrači se sreli usred noći, Livaković urlao na megafon

Foto: Screenshot GNK Dinamo / Instagram

DINAMOVI igrači susreli su se nešto iza ponoći na jednom odmorištu na autocesti A1 prilikom povratka iz Splita s derbija protiv Hajduka. Dinamo je remijem 0:0 matematički potvrdio naslov prvaka četiri kola prije kraja, a Bišćanovi igrači su s navijačima titulu proslavili već na Poljudu nakon utakmice.

Nakon što su trener i igrači odradili sve obveze nakon utakmice, Dinamov autobus zaputio se prema Zagrebu. Putem je do momčadi došla informacija da ih navijači čekaju na odmorištu na autocesti i autobus se na inzistiranje igrača zaustavio kako bi se nastavilo slavlje.

Nekoliko stotina Bad Blue Boysa, kojih je na Poljudu bilo oko 1500, pozdravilo je igrače pjesmom i bakljama, da bi u jednom trenutku Dominik Livaković preuzeo megafon i poveo poznate Dinamove pjesme. Uskoro mu se pridružio i Stefan Ristovski koji je urlao u megafon na oduševljenje svih okupljenih, a Livaković je onda pozvao trenera Igora Bišćana da izađe iz autobusa.

Bišćan izašao iz autobusa

"Igor Bišćan! Igor Bišćan!" skandirali su BBB-i, a Bišćan je izašao na vrata te ih pozdravio aplauzom. Gorjele su baklje, a Ristovski je onda pozvao sve okupljene da čučnu i poveo poznatu Grdovićevu pjesmu Za ljubav ja dao bi sve, koja u izvedbi Dinamovih navijača glasi Za Dinamo dao bi sve.

Kad je na red došao refren, svi su počeli skakati i grliti se i slavlje je potrajalo 20-ak minuta uz izravan prijenos na Dinamovom službenom Instagramu. Ristovski je na kraju pozvao sve navijače da zaurlaju "Arijan Ademi", a igrači su onda skinuli trenirke i pobacali ih navijačima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.