Luka Sučić ima koronu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI nogometni reprezentativac Luka Sučić bio je u četvrtak pozitivan na koronavirus pa nije nastupio za Real Sociedad protiv Maccabija iz Tel Aviva u utakmici odigranoj u Beogradu u trećem kolu Europa lige. "Bio je bolestan. Nije ništa ozbiljno, mogao bi zaigrati već u nedjelju", rekao je klupski glasnogovornik Jon Munduate za Hinu.

Sučić, 22-godišnji veznjak, nije se dobro osjećao uoči nastupa u Beogradu gdje je Maccabi ugostio Baske. Testiran je zbog simptoma koji su upućivali na koronavirus, a rezultat testa je bio pozitivan. Real Sociedad je pobijedio 1:2, a u nedjelju ga doma očekuje utakmica španjolskog prvenstva s Osasunom.

Sučićev sjajan početak u Sociedadu

Sučić je ofenzivni veznjak koji je ljetos u transferu vrijednom deset milijuna eura stigao iz RB Salzburga. Hrvatski reprezentativac igra možda i najbolji nogomet u karijeri. U osam utakmica postigao je jedan pogodak, i to sjajan protiv Atletico Madrida, ali ih je lako moglo biti više. Primjerice, protiv Real Madrida nedostajalo mu je malo sreće jer je dvaput pogodio okvir gola.

Među ostalim pohvalama, proglašen je najboljim klupskim igračem u rujnu.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.