Gattuso: Ako netko od igrača želi narušiti odnose, za njega više nema mjesta kod mene

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

GENNARO GATTUSO održao je konferenciju za novinare pred utakmicu Hajduka i Lokomotive u 11. kolu SuperSport HNL-a. Susret na Poljudu igrat će se sutra s početkom u 16 sati, a Hajduk će u njemu tražiti priliku da poveća bodovnu prednost na vrhu ljestvice.

Talijanski stručnjak tvrdi da se ta prednost ne osjeća, da ga ne zanima mogući rekord od 12 utakmica bez poraza i da je usredotočen samo na svakih sljedećih 90 minuta. "Mi mislimo samo na sebe i glavno je pitanje kako pripremiti sljedeću utakmicu", rekao je Gattuso i podvukao što mu je najvažnije.

Gattuso: Obitelj ima dobre i loše trenutke

"Ne smijemo ponoviti grešku iz prošle sezone kada smo se prerano radovali. Ovdje mi je glavni cilj bio svlačionicu pretvoriti u obitelj. Obitelj ima dobre i loše trenutke, ali okupio sam igrače oko treninga, discipline i poštovanja", istaknuo je. 

"Ako netko to želi narušiti, onda postajem zvijer. Ako netko od igrača želi narušiti odnose u svlačionici, za njega više kod mene nema mjesta. Kada dođe vrijeme da izgubimo utakmicu, stisnut ćemo ruku protivniku, okrenuti se i krenuti dalje", zaključio je Gattuso.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.