Imao je ponude iz cijelog svijeta. Odabrao je Romu i sad sjedi na klupi

Foto: Profimedia

MATS HUMMELS odbio je ponude desetak klubova iz Engleske, Njemačke, Portugala, Saudijske Arabije... i odabrao Romu za nastavak svoje karijere. Gotovo dva mjeseca kasnije još uvijek nije debitirao za momčad koju vodi Ivan Jurić. Bayer Leverkusen, Ajax, West Ham, Real Sociedad, Sporting Lisabon, Bologna, Mallorca te nekoliko saudijskih klubova pokazali su interes.

Svima njima se zahvalio, a Romi ga je, prema talijanskim izvorima, privuklo to što ga je nazvao trener Daniele De Rossi te mu objasnio koliko je bitan za njegov projekt. Poznato je, De Rossi je ubrzo morao odstupiti, a na njegovo mjesto stigao je hrvatski stručnjak.

Karijeru je proveo na relaciji München - Dortmund

Svjetski prvak iz 2014. i stoper koji je dosadašnji dio karijere proveo igrajući za Borussiju Dortmund (508 utakmica) i Bayern (118 utakmica) i s oba kluba više puta osvajao Bundesligu, u Romu je stigao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora u Dortmundu. Priliku ne dobiva jer Jurić smatra da je prednost u borbi za poziciju u ovom trenutku na strani Evana Ndicke.

"Po meni su njih dvojica igrači za isto mjesto u momčadi, a u ovom trenutku mi se čini da se naša obrana dobro drži. O tome ja brinem. Ndicka igra dobro i ispred Hummelsa je. Ali Hummels je veliki profesionalac i dobit će svoju šansu", rekao je Jurić. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.