Messi neće braniti titulu prvaka svijeta s Argentinom?

Foto: EPA

LIONEL MESSI ističe se golovima i asistencijama u MLS-u. Za svoj Inter Miami u 12 ligaških utakmica zabio je 12 golova i asistirao za njih još devet, a gleda li se ukupan njegov učinak u ovoj sezoni, za mnoge najbolji nogometaš svih vremena postigao je 14 golova uz 11 asistencija u 15 odigranih susreta.

Naravno, njegova pojava je i dalje zanimljiva nogometnom svijetu, pa je odradio veliki intervju s argentinskom televizijom i novinarom Pollom Alvarezom. U njemu je otkrio tko je najbolja momčad svijeta za njega, pričao je o potencijalnom novom susretu s Neymarom i Suarezom, ali poseban interes izazvalo je pitanje o tome hoće li igrati na Svjetskom prvenstvu 2026. godine u Meksiku, SAD-u i Kanadi, gdje Argentina brani naslov.

"Ovisi o tome kako ću se osjećati i u kakvom ću fizičkom stanju biti, moram biti realan. Još uvijek ima puno vremena... Zapravo, to je i malo vremena jer će brzo proći, ali još nije vrijeme za odluku. Godine su možda samo broj, ali one postoje i u stvarnosti. Utakmice koje igram ovdje nisu na razini Europe i Lige prvaka, ali sve ovisi o tome kako ću se osjećati i kako će mi biti s ekipom. Onda ću odlučiti jesam li i dalje za taj nivo", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.