Modrić kritizirao suca koji ga čeka već u subotu. Španjolci: Kontroverza

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija odigrala je 3:3 na gostovanju kod Poljske u četvrtom kolu Lige nacija. Poljaci su poveli, a Hrvatska je ekspresnim golovima okrenula na 3:1. Poljska se vratila, a u zadnjih 20 minuta krenula i po novi preokret jer je zbog isključenja golmana Dominika Livakovića imala igrača više. Hrvatska je na kraju sačuvala bod.

Nakon utakmice su mnogi bili nezadovoljni suđenjem španjolskog suca Alejandra Hernándeza Hernándeza (41), a svoj komentar dao je i Luka Modrić. "Ne volim pričati o sucima. Livi je izbio loptu, možda ga je udario u tom produžetku, ali po meni to nije za crveni. Iako, morao bih vidjeti snimku da bih mogao bolje komentirati.

Međutim, bilo je dosta situacija u kojima je sudac mogao bolje suditi. Znam ga iz španjolske lige, navikao sam na njegovo suđenje", rekao je Modrić pa se osvrnuo na opasku da nema dobra iskustva sa sucem:

"Nećemo sad o tome. Što je, tu je. Nema smisla trošiti riječi na suce. Bilo je jako puno dobrih stvari, ali šteta što smo primili taj gol na kraju prvog poluvremena. Vratili smo ih u igru. Da smo s 3:1 otišli na odmor, sigurno bi bila drugačija utakmica u drugom dijelu."

Sport: Kontroverza. Hernández Hernández će suditi Realu nakon Modrićeve kritike

Modrić se sada vratio momčadi Real Madrida, s kojom će u subotu u 21 sat gostovati kod Celte Vigo u desetom kolu La Lige. Sudac utakmice bit će upravo Hernandez, kojeg je Modrić kritizirao nakon utakmice Poljske i Hrvatske u Varšavi. Španjolski medij Sport zbog toga je stavio naslov "Kontroverza: Hernández Hernández će suditi Realu nakon Modrićeve kritike".

Hernández je FIFA-in sudac od 2014. godine, a tri godine kasnije proglašen je najboljim španjolskim sucem. Prema podacima Transfermarkta, sudio je 426 utakmica, od kojih je više od polovice bilo u španjolskom prvenstvu. Odradio je četiri utakmice u Ligi prvaka te sudio u kvalifikacijama za europska i svjetska prvenstva.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.