HNL

Navijači Hajduka nakon remija s Osijekom: Livaja na hlađenje, postao je kao Petković

Foto: Dubravka Petric/Pixsell

OSIJEK i Hajduk su danas u Gradskom vrtu odigrali derbi 29. kola HNL-a, a susret je završio bez pogodaka. Tako je i treća od četiri utakmice ova dva kluba u tekućoj sezoni završila bez pobjednika, a tri boda je uspio uzeti samo Osijek u prvom ogledu na Poljudu. 

Navijači Hajduka nakon ovog remija očito su, svjesni činjenice da je njihov klub sve dalje od borbe za toliko željeni naslov prvaka, izgubili živce pa su pod objavom kojom je Hajduk na Facebooku obznanio remi napisali što misle. Neke od komentara smo izdvojili ispod.

"Želja 0 bodova", stoji u jednom od komentara koji su sakupili najviše reakcija ispod objave, a u jednom također masovno lajkanom stoji: "Jedino vridno spomena srednji prst od gospodina Sahitia madarima."

Prozivke i za Livaju

Neki od navijača su svoje nezadovoljstvo izrazili i na vulgaran način. "Jebo vas Kalinić i kad ste ga doveli. Lik je igrač manje svaku utakmicu. Livaja treba na opasno hlađenje, postao je kao Petković", stoji u jednom, a drugi dodaje: "Sramota od igre .Gdje je taj Livaja, ne može ni prdnut. Hajduk jos 100 godina neće bit prvak. Postaju smiješni. Osijeku svaka cast na igri."

A neki su samo naveli kako je igra bila "žalosna", "tužna" ili "bezidejna", dok su neki pisali i "Zbogom prvenstvo" u znak opraštaja od utrke za titulu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.