Navijači Uniteda u Istanbulu kao u ratnoj zoni. Turci ih mlate i objavljuju snimke

Screenshot: X

FENERBAHČE danas od 21 sat dočekuje Manchester United u utakmici trećeg kola Europa lige. Navijači Uniteda posljednjih nekoliko dana u velikom broju dolaze u Istanbul kako bi bodrili svoj klub na ovoj utakmici, ali mnogi od njih nisu se lijepo proveli u Turskoj.

Naime, turski ultrasi privrženi Feneru danima hodaju po gradu i napadaju sve za koje mogu na bilo koji način zaključiti da su povezani s engleskim klubom. Ne samo to već se onda tim "pothvatima" hvale na svojim profilima na društvenim mrežama. Tako je u javnost dospio i video sukoba za koji turski mediji pišu da je sukob "50-5", s omjerom u korist Turaka.

"Njih 50 nasrnulo je na nas petoricu. Jedan od njih pratio me niz ulicu i pretvarao se da mi pomaže prije nego što me udario u vilicu", izjavio je jedan od Unitedovih navijača s videozapisa za engleske medije. Osim ovog napada, snimljen je još jedan napad.

Na toj snimci se može vidjeti kako Turci napadaju navijače Uniteda koji su mirno sjedili u kafiću, a turski mediji navode da je prijavljeno još desetak takvih ili sličnih napada, redovito s ishodom da su gostujući navijači trebali liječničku pomoć.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.