Hrvatski napadač ne prestaje zabijati. Formu života nastavio je u Europi

Foto: Profimedia

DION DRENA BELJO (22) je ponovno zabio za Rapid Beč. Ovoga puta je precizan bio u 31. minuti utakmice drugog kola Konferencijske lige protiv armenskog Noe. Nakon duge akcije Rapida, koja je sadržavala nekoliko udaraca na gol i ubačaja sa strane, Beljo je iskoristio pogrešku golmana i poslao loptu u mrežu. Pogodak pogledajte OVDJE.

Bivši napadač Osijeka, Istre i Augsburga, kojem je i Zlatko Dalić dao dvije šanse u seniorskoj reprezentaciji, u ovoj je sezoni na učinku od deset golova i jedne asistencije u 20 utakmica za klub, ali posebno je dojmljivo ono što je napravio u zadnjih osam izlazaka na teren prije današnje utakmice.

Htio ga je i Dinamo

Beljo ih je iskoristio za sedam golova i dvije asistencije igrajući za Rapid i hrvatsku U-21 reprezentaciju. Jedina utakmica u kojoj je ostao bez učinka u tom nizu odigrana je prije gotovo mjesec dana, pri čemu su Rapid i LASK podijelili bodove nakon 1:1.

U ljetnom prijelaznom roku želio ga je i Dinamo, ali se nije uspio dogovoriti ni s Augsburgom ni s igračem. Postojao je interes sedam, osam klubova, spominjao se i Hajduk, ali se na kraju odlučio za Rapid. Beljo je tražio klub koji će mu garantirati minutažu, a Dinamo mu to nije mogao jamčiti. U Rapidu igra na posudbi do kraja sezone, a austrijski klub ima pravo otkupa njegova ugovora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.