White bjesni na Ngannoua i boks: To je sranje. I Saudijcima je dosta da gube novac

Foto: EPA

PROŠLE su dvije i pol godine otkad je Francis Ngannou (38) napustio UFC kao prvak teške kategorije. Posvađao se s organizacijom koja mu nije htjela ispuniti brojne financijske, ali i druge stavke ugovora, poput onih koji se tiču zdravstvene zaštite. U međuvremenu je prešao na boks, gdje je odradio dva supermeča, protiv Furyja i Joshue. Oba je izgubio, ali kaže kako je u njima zaradio više nego u čitavoj UFC karijeri i puno više nego što bi zaradio čak i da je ostao u UFC-u.

Jedan američki novinar je nakon zadnjeg eventa o tome pitao šefa kompanije Danu Whitea, a on je pobjesnio zbog pitanja. "To o zaradi u boksu je laž, totalno sranje, mit. Svi govore da idu jebeno boksati, ali boks ne funkcionira. Što su tamo napravili? Otišli u Saudijsku Arabiju kod milijardera da organiziraju borbe jer te tipove boli briga ako gube novac. Ali čak je i Saudijcima dosta", započeo je White.

"Znam sva ta sranja, a znate ih i vi. Ngannou može pričati što god hoće, ja znam da smo mu ponudili više novca. Uskoro će se i Saudijci umoriti od gubitka novca, taj balon će puknuti i otići će od toga", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.