Pogledajte spot s djedom i unukom kojim Dinamo poziva na kupovinu pretplata

Screenshot: GNK Dinamo

DINAMO će od sljedećeg utorka prodavati godišnje ulaznice za nadolazeću sezonu, a prodaja će trajati do subote 13. srpnja. Glavna vijest je da će se s godišnjim ulaznicama moći na utakmice europskih natjecanja, ali samo do nokaut-faze natjecanja. Godišnje ulaznice mogu kupiti samo članovi kluba. Detalje objavljene na konferenciji za novinare potražite ovdje.

Kao poziv na kupovinu godišnjih ulaznica, Dinamo je objavio poseban spot u kojem se pojavljuju djed i unuk koji odlaze na stadion. Iz kluba su poručili: "Protekla sezona pokazala je kako svaki trenutak na terenu može biti nepredvidiv i zahtjevan. Upravo vaša nepokolebljiva podrška i huk s tribina bili su ključni u svakoj našoj pobjedi i uspjehu. Zahvaljujemo vam što ste bili uz nas u jednoj od najnapetijih sezona u povijesti kluba.

Dok ulazimo u novu sezonu, pozivamo vas da nastavite biti naša neizostavna podrška. 'Kad igraš ti, ja pratim te...' nije samo stih pjesme, to je obećanje, a vaša prisutnost na stadionu ne samo da jača našu ekipu već i utjelovljuje naše zajedničke vrijednosti i snagu koja raste svakim danom. Pridružite se i ove godine, osigurajte svoje godišnje ulaznice i zajedno koračajmo kroz sve izazove i pobjede koje nas čekaju."

GODIŠNJE ULAZNICE | Kad igraš ti, ja pratim te 💙

Protekla sezona pokazala je kako svaki trenutak na terenu može biti nepredvidiv i zahtjevan. Upravo vaša nepokolebljiva podrška i huk s tribina bili su ključni u svakoj našoj pobjedi i uspjehu. Zahvaljujemo vam što ste bili uz nas u jednoj od najnapetijih sezona u povijesti kluba. 🙏 Dok ulazimo u novu sezonu, pozivamo vas da nastavite biti naša neizostavna podrška. „Kad igraš ti, ja pratim te...“ nije samo stih pjesme, to je obećanje, a vaša prisutnost na stadionu ne samo da jača našu ekipu, već i utjelovljuje naše zajedničke vrijednosti i snagu koja raste svakim danom. 💪 Pridružite se i ove godine, osigurajte svoje godišnje ulaznice i zajedno koračajmo kroz sve izazove i pobjede koje nas čekaju. 💙

Objavljuje GNK Dinamo Zagreb u Srijeda, 3. srpnja 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.