Prižmić: Imam splitski mentalitet. Htio sam pobijediti Đokovića

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ pobijedio je u prvom kolu Australian Opena 18-godišnjeg hrvatskog tenisača Dinu Prižmića 3:1 (6:2, 6:7, 6:3, 6:4) u setovima. Hrvatski tenisač, inače 178. igrač na ATP ljestvici, uspio je Đokoviću uzeti jedan set, no to je sve što mu je srpski tenisač dozvolio. 

"Novakove riječi puno mi znače"

"Jako sam ponosan na sebe, na svoj prvi nastup na Grand Slamu. Uživao sam u igri protiv najboljeg svih vremena! Mislim da sam mnogo naučio od Novaka, nastavit ću raditi i napredovati. Dobio sam dosta komplimenata, zaista to cijenim. Njegove riječi mi mnogo znače, znam da sam dao sve od sebe. Htio sam prikazati najbolju igru, pobijediti i uživati.

Dolazim iz Splita, tamo sam krenuo trenirati, a nastavio u Zagrebu. Rekao sam već, ozbiljniji tenis sam počeo igrati i nadam se da ću motivacijom nastaviti dalje. Splitska atmosfera je... Tamo sam rođen.

Siguran sam da imam taj mentalitet, od tamo. Došao sam dati sve od sebe, da vidim gdje je moj tenis u odnosu na Novaka. Podrška publike puno mi je značila. Imam preko 10 tisuća poruka od prijatelja i svih", rekao je Prižmić na konferenciji za medije nakon meča.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.