HNL

Rendulić: Hajduk godinama nije bio jači, a Livaja je kvalitetom iznad naše lige

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

TRENER Gorice Krunoslav Rendulić najavio je susret svoje momčadi s Hajdukom u 22. kolu HNL-a. Utakmica se igra u subotu u Velikoj Gorici od 15 sati, a u dva dosad odigrana ogleda ove dvije momčadi Hajduk je pobijedio na gostovanju, da bi u Splitu bilo neriješeno.

"Poraz u Puli svakako nije bio planiran, ali valja i biti pošten i reći da više nismo ni zaslužili. Ostali smo bez bodova, no to je iza nas, okrećemo se novoj utakmici i novim izazovima", rekao je Rendulić pa najavio da se u momčad vraćaju vratar Dominik Kotarski i branič Krešimir Krizmanić. Neće biti Tonija Fruka.

Rendulić: Hajduk godinama nije bio jači, ali idemo na pobjedu

"Hajduk godinama nije bio jači nego u ovom trenutku. U dobrom je stanju, pobjeda u Šibeniku sigurno ga je dodatno digla, ali mi ćemo gledati sebe. Trudimo se u svakoj utakmici dati najbolje što možemo, postavit ćemo se agresivno i, kao i uvijek, ići na pobjedu", dodao je Rendulić pa se dotaknuo i Marka Livaje:

"Rješenje za Livaju? Možda neće doći. Šalim se. On ima kvalitetu koja nadmašuje našu ligu, ali Hajduk nije samo Livaja. Ima tu jako puno dobrih igrača, dobri su u svim linijama. Imaju širinu i očekuje nas izuzetno zahtjevna utakmica."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.